Δωρεάν Πλήρης Οδηγός Επένδυσης Σε Μονάδα Παραγωγής Ενέργειας με αεριοποίηση ξύλου

:

ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ - ΜΙΚΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 100 KW

Άνοιξε το πολύ αναμενόμενο πρόγραμμα για δημιουργία σταθμών παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα. Το πρόγραμμα αφορά όσους διαθέτουν ελεύθερο χώρο σε κατοικημένη περιοχή που επιτρέπεται η λειτουργία βιοτεχνικής μονάδας χαμηλής όχλησης. Η επένδυση μπορεί να γίνει σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο ή σε κάποιο χωράφι  που μπορεί να διαθέτετε .

 

«Εγκατέστησε δική σου μονάδα βιομάζας 100 kW και κέρδισε 25.000 ευρώ εγγυημένα για 20 χρόνια τώρα»

  • Ο επενδυτής πρέπει να είναι ιδιοκτήτης του ακινήτου,
  • Το ακίνητο δεν πρέπει να βρίσκεται σε περιοχή αμιγούς κατοικίας ζώνης Α,
  • Η μονάδα είναι χαρακτηρισμένη σαν βιοτεχνική χαμηλής όχλησης.

Μπορείτε πλέον να παράγετε ηλεκτρική ενέργεια  και να την  πουλάτε στο κράτος εξασφαλίζοντας ένα σταθερό εισόδημα. Βάση του νόμου 4414/2016 έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια σύμβαση για την πώληση της ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγετε. Το συμβόλαιο θα είναι 20ετούς διάρκειας και η τιμή πώλησης 0,184 λεπτά ανά κιλοβατώρα. 

Η αεριοποίηση του ξύλου είναι μια διαδικασία στην οποία οργανικό υλικό μετατρέπεται σε καύσιμο αέριο κάτω από την επίδραση της θερμότητας (πυρόλυση) - η διαδικασία φτάνει σε θερμοκρασία 1.400 °C. Η πρώτη χρήση της αεριοποίησης του ξύλου χρονολογείται από το 1870, όταν χρησιμοποιήθηκε ως προπομπός του φυσικού αερίου για το φωτισμό του δρόμου και το μαγείρεμα.

Με λίγα λόγια, μπορούμε με την αεριοποίηση του ξύλου ή άλλης μορφής βιομάζα, να παράγουμε ένα αέριο, πλούσιο σε υδρογονάνθρακες, ικανό να χρησιμοποιηθεί σε κινητήρες εσωτερικής καύσης για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Συμπληρώστε την φόρμα και δείτε αμέσως τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει. Θα καταλάβετε γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείτε άμεσα την ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Η πρότασή μας περιλαμβάνει και αυτόματο τροφοδοτικό ώστε να εξασφαλίζεται αυτόματη τροφοδοσία για μεγαλύτερη αυτονομία. Υπάρχουν έτοιμες λύσεις και σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για μεγαλύτερα συστήματα.

Η εξασφαλισμένη  πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας σε βάθος εικοσαετίας την καθιστά από τις πιο ασφαλείς επενδύσεις. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που παρουσιάζεται για δικό σας όφελος.

 

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και ελάτε να ξεκινήσουμε την διαδικασία για την δικιά σας μονάδα. Mε μια μικρή αρχική επένδυση θα μπορέσετε να ξεκινήσετε την διαδικασία για την δική σας μονάδα. 

Η BIG POWER μπορεί να αναλάβει την αδειοδότηση και την κατασκευή.

 

Παρακάτω θα δείτε τα πέντε βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε την δική σας μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και να εξασφαλίσετε ένα σταθερό εισόδημα  αρκετών χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Βήμα 1

Ενημερωθείτε για την αγορά τον ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η εξασφαλισμένη πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας σε βάθος εικοσαετίας την καθιστά από τις ποιο ασφαλής επενδύσεις και διασφαλίζει σε εσάς και την οικογένεια σας ένα εισόδημα για την επιτυχία των στόχων σας.

Βήμα 2 

Ξεκινήστε την διαδικασία για την αδειοδότηση της μονάδας

Βήμα 3  

Εξασφαλίστε χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα της BIG POWER

Η BIG POWER έχει εξασφαλίσει για όλους του πελάτες ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης σε συνεργασία με εταιρία λίζινγκ όπου σύμφωνα με αυτό οι δανειοδοτημένες μονάδες μέχρι 100 KW θα χρηματοδοτούνται από την εταιρία λίζινγκ μέχρι και 80% της αξίας της μονάδας. Το υπόλοιπο 20% θα πρέπει να καλυφτεί από τον επενδυτή. Η συνεργασία της BIG POWER με την εταιρία λίζινγκ δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε για την χρηματοδότηση της μονάδας.

Βήμα 4

Επιλέξτε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για την κατασκευή και λειτουργία της μονάδας μέσα από τα πακέτα εξοπλισμού που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Σε σύντομο χρονικό διάστημα εξειδικευμένο προσωπικό θα εγκαταστήσει και θα σας παραδώσει έτοιμη προς λειτουργία την μονάδα σας. Θα έχετε εξασφαλισμένη πρώτη ύλη από την εταιρία μας καθώς έχουμε κάνει στρατηγικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες για κάλυψη όλης της ζήτησης.

Βήμα 5

Απολαύστε τα κέρδη από την λειτουργία της μονάδας και αφήστε σε εμάς τον ελέγχο καλής λειτουργίας, την συντήρηση και την εξασφάλιση της τροφοδοσίας με πρώτη ύλη για την λειτουργία της μονάδας. Μπορείτε να αναθέσετε την διαχείριση στην BIGPOWER και να επωφεληθείτε από τα ετήσια συμβόλαια διαχείρισης και συντήρησης που προσφέρουμε ώστε να μην ασχολείστε καθόλου με την λειτουργία της επένδυσης.

  

 

Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να λειτουργήσει η μονάδα θα υπολογίσουμε και τον χρόνο που χρειάζεται να δεσμεύσετε για την παρακολούθηση της μονάδας.

Μετά το πρώτο δίμηνο λειτουργίας της μονάδας τα πράγματα θα απλοποιηθούν. Θα έχετε ξεκαθαρίσει με ποιους προμηθευτές θα συνεργαστείτε και θα έχετε αυτοματοποιήσει την τροφοδοσία της μονάδας. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με συγκομιδή και προετοιμασία της βιομάζας. Εσάς θα σας την παραδίδουν έτοιμη για αεριοποίηση.

Μονάδες μικρής κλίμακας μέχρι 100 kw χρειάζονται έναν εργάτη που θα απασχολείται  με σπαστό ωράριο καθώς θα χρειάζεται ανά 12 ώρες να ελέγχει την τροφοδοσία, την διαδικασία αεριοποίησης, τις ενδείξεις καλής λειτουργίας και να φροντίζει ώστε να λειτουργούν όλα άψογα.

Η BIG POWER μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και την τροφοδοσία της μονάδας χωρίς την δική σας παρουσία στον χώρο που βρίσκεται ο εξοπλισμός.

Στην οικονομική ανάλυση της επένδυσης έχουμε υπολογίσει και τα έξοδα για την απασχόληση ενός μόνιμου υπαλλήλου ο οποίος θα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος από την εταιρία μας για να εγγυάται την συνεχόμενη λειτουργία της μονάδας.

Ο υπάλληλος θα μπορεί να σας ενημερώνει για την κατάσταση της μονάδας τα αποθέματα σε καύσιμο, την ημερήσια παραγωγή ενώ θα είναι σε θέση να κάνει και την απαραίτητη συντήρηση στην μονάδα.

Το ιδανικό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μην χρειάζεται ο ιδιοκτήτης της μονάδας να ασχολείται με τα λειτουργικά θέματα. Σκοπός είναι να κατασκευάσετε την δικιά σας μονάδα για να απολαύσετε τα οικονομικά οφέλη που έχει η επένδυση σας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να μπορείτε να είστε ελεύθεροι να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

Ο εξοπλισμός που θα εγκαταστήσουμε θα σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε  ζωντανά εικόνα από τον χώρο της μονάδας στο κινητό σας.

Θα μπορείτε να βλέπετε τα δεδομένα από την παραγωγή της ημέρας καθώς και το ιστορικό της online από το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο. Γενικά η μονάδα θα είναι αυτοματοποιημένη και δεν θα χρειάζεται 24ωρη παρουσία προσώπου. 

Σε άλλη περίπτωση μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε σε κάποια δικιά μας μονάδα και να αναλάβετε μόνος σας την επιτήρηση  του έργου σας.

 

Ιδιαίτερης σημασίας χαρακτηριστικό του ξύλου είναι το ότι δημιουργείται και ανανεώνεται φυσικά, χωρίς να απαιτεί προσπάθεια από τον άνθρωπο. Η αειφορική διαχείριση και χρήση του, μπορεί να εξασφαλίσει σταθερή κάλυψη των ανθρώπινων αναγκών σε ξύλο, αλλά και σε παραγωγή ενέργειας, μέσω της καύσης αυτού.

Οι κύριες πηγές από τις οποίες προέρχεται η ξυλώδης βιομάζα είναι οι ακόλουθες: ξυλεία εναπομένουσα στους χώρους υλοτομίας (πρέμνο, φλοιός, κλαδιά κ.α.), υπολείμματα δασοπονικών εργασιών (καθαρισμός αντιπυρικών ζωνών, αραιώσεις κ.α.), κορμοί δέντρων μικρής διαμέτρου και αστικά απορρίμματα ξύλου. Τα ξυλώδη απορρίμματα πόλεων θα μπορούσαν να ανακτηθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή ενέργειας ή έστω στην επαναχρησιμοποίησή τους ως πρώτη ύλη σε βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων ξύλου (μοριοσανίδες, ινοσανίδες κ.α.). αντί να καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής (Hakkila, 2001).

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη από τη χρήση ξυλώδους βιομάζας στην παραγωγή ενέργειας, είναι το γεγονός ότι μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της εξάρτησης από εισαγόμενα καύσιμα και στην εξασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού, διότι η βιομάζα αποτελεί εγχώρια πηγή ενέργειας. Επιπλέον, δημιουργούνται καινούργιες μορφές απασχόλησης και νέες θέσεις εργασίας για αγροτικούς και δασικούς πληθυσμούς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν στη συγκομιδή, συγκέντρωση, φύλαξη, μεταφορά της ξύλινης βιομάζας και συνεπώς θα αποφευχθεί η μεταφορά τους σε μεγάλα αστικά κέντρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα καθαρισμού των περιοχών υλοτόμησης, προστασίας των δασικών περιοχών, καθώς και της καλύτερης διαχείρισης των δασικών περιοχών με αφορμή τη σωστή αποκομιδή και εκμετάλλευση της δασικής βιομάζας.

Με τη μείωση του πληθυσμού της υπαίθρου, στο πέρασμα των χρόνων, έχει σημειωθεί παράλληλη μείωση χρήσης της δασικής βιομάζας (για θέρμανση, μαγείρεμα κ.α.), πράγμα που οδηγεί αναπόφευκτα σε συσσώρευση βιομάζας, τόσο σε συνολική ποσότητα ανά μονάδα επιφάνειας, όσο και σε οριζόντια και κάθετη συνέχεια στο δασικό χώρο, πράγμα που αυξάνει την πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιών στο δασικό χώρο. Αποτελεσματικός έλεγχος και αποφυγή της συσσώρευσης της δασικής βιομάζας θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της χρήσης και εκμετάλλευσης αυτής στον τομέα παραγωγής ενέργειας.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι με τη χρήση της ξυλώδους βιομάζας στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας, μειώνονται δραστικά οι εκπομπές αερίου (CH4-αέριο θερμοκηπίου) που θα προέκυπταν από την υγειονομική ταφή ενός τέτοιου οργανικού υλικού όπως η βιομάζα, όπως και οι εκπομπές CO2 λόγω της χρήσης ανανεώσιμης μορφής ενέργειας που υποκαθιστά την καύση πετρελαίου, άνθρακα κ.τ.λ.

 

Μπορείτε να καλέσετε άμεσα τον κ.Λέκκα Χαράλαμπο για ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση. ΤΗΛ 6937123378

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2665400240  για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που παρουσιάζεται για δικό σας όφελος.