Σχετικά με εμάς

BIG POWER

Η εταιρεία BIG POWER δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο των ΑΠΕ και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό καταρτισμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής. Είναι σε θέση να αναλάβει ενεργειακά έργα όλων των τεχνολογιών, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Τα νέα δεδομένα στην αγορά ενέργειας απαιτούν ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή, με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις νέες τεχνικές και στις βιώσιμες επενδύσεις.

Η ανάπτυξη ενός  μοντέλου ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα κερδίζει ολοένα και περισσότερους επενδυτές, λόγω της γρήγορης απόσβεσης, του χαμηλού αρχικού κόστους, και της μειωμένης φορολόγησης των κερδών σε σχέση με άλλες ΑΠΕ. 

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Στην BIG POWER  προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των ΑΠΕ. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, αλλά και τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματικού προσωπικού μας. Γι' αυτό μη διστάσετε να επισκεφθείτε την εταιρεία μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία για μας, να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Υποβάλετε το αίτημα σας στην σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.